31 oct 2006, 1:35

Мога, но не искам 

  Poesía
1064 0 5
Не искам да си тръгвам още. Не! А знам, че мога да го сторя... Светът е пълен с чакащи мъже, все нечия врата ще се отвори. Не мога да си тръгна ей така, какво, по дяволите, ме възпира!? Не е заради култа към дълга, не е заради сносната квартира... Не е, защото нямам вариант, с който мога да изплувам. Не е заради стария "Трабант", или защото се срамувам. Не ми се ще да те оставя сам. С кого ще спориш заядливо? Не ми се тръгва - да, защото знам, че няма да съм по-щастлива!

 

© Сиса Арбалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??