9 ago 2008, 13:58

Мои 

  Poesía » Otra
457 0 2
 

Нима и Вие сте поет, изгубил свойта муза?

Не мога да скрия мойта възбуда и трепета в сърцето,

че именно  То е онова, което...

Душата се докосна до плътта и изгоря,

не мои са онези стихове за утринна роса...

Мои са онези, мълчаливите...

 

© Сю Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??