Нима и Вие сте поет, изгубил свойта муза?
Не мога да скрия мойта възбуда и трепета в сърцето,
че именно То е онова, което...
Душата се докосна до плътта и изгоря,
не мои са онези стихове за утринна роса...
Мои са онези, мълчаливите...
© Сю All rights reserved.