16 sept 2005, 12:20

Мои чувства и мои надежди ... 

  Poesía » Filosófica
1092 0 3

Мои чувства и мои надежди,
лека нощ, заспете след тежкия път,
приютени в постелята нежна,
не успя да ви смаже светът!

Починете от дневните битки,
засънувайте розови дни,
а във утрото с вас ще политна
с нова вяра и нови мечти.

© Дорика Цачева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??