9 dic 2020, 16:03

Моите обещания 

  Poesía » De amor
337 1 0

Ще бъда твоята опора.

Ще пазя твоя женствен гръб.

Ще те познавам между хора.

Ще те предпазвам и от скръб.

 

Ще съм усмивка от зората.

Ще бъда твоя слънчев ден.

Ще съм ти верен път в гората.

Ще съм и твоят цвят зелен.

 

Ще съм и твойто мъжко рамо.

Ще бъда меката ти длан.

 

Аз твоята любов съм само

и кон със чувства оседлан.

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??