16 jul 2014, 21:11

Мой Ромео 

  Poesía » Versos blancos
632 0 0

Ще чакам да се влюбиш в мен

А аз ще ти мълча

Ще крещиш в лицето ми

А аз ще ти мълча

 

Ще бъда твоя кошмар през деня и през нощта

А ти ще ми казваш "Ти си моят живот"

Ще се впия в кожата ти като пиявица

И бавно ще те унищожа

 

О, не, не мой Ромео

Не си отивай още оттук

Плачи, плачи тази вечер

Защото утре ще си тръгнеш

© Мъченик на Изкуството Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??