16.07.2014 г., 21:11 ч.

Мой Ромео 

  Поезия » Бели стихове
631 0 0

Ще чакам да се влюбиш в мен

А аз ще ти мълча

Ще крещиш в лицето ми

А аз ще ти мълча

 

Ще бъда твоя кошмар през деня и през нощта

А ти ще ми казваш "Ти си моят живот"

Ще се впия в кожата ти като пиявица

И бавно ще те унищожа

 

О, не, не мой Ромео

Не си отивай още оттук

Плачи, плачи тази вечер

Защото утре ще си тръгнеш

© Мъченик на Изкуството Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??