6 jul 2011, 8:55

Мой скъпоценен камък 

  Poesía » De amor
909 0 3

Мой Брилянт, мой Лунен камък,

в ръцете ти топя се аз...

и от любов по теб изгарям,

нешлифован мой Елмаз.

 

Мой безценен Диамант,

мой четирилистен детелин,

по теб изгарям аз от страст,

като кървавочервен Рубин.

 

Мой прекрасен Тюркоаз,

във вечна обич ти се вричам,

както мен обичаш ти,

така и аз ще те обичам.

© Дева Тарейн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??