Jul 6, 2011, 8:55 AM

Мой скъпоценен камък 

  Poetry » Love
910 0 3

Мой Брилянт, мой Лунен камък,

в ръцете ти топя се аз...

и от любов по теб изгарям,

нешлифован мой Елмаз.

 

Мой безценен Диамант,

мой четирилистен детелин,

по теб изгарям аз от страст,

като кървавочервен Рубин.

 

Мой прекрасен Тюркоаз,

във вечна обич ти се вричам,

както мен обичаш ти,

така и аз ще те обичам.

© Дева Тарейн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??