29 sept 2013, 12:26

Мой свят 

  Poesía » De amor
531 0 0

Мой свят 

 

Мой свят - думи боси и сълза.

Пресичат се там пътища 

и разстояния се гонят.

Мой свят с топли залези,

слънцеслучвание и дъждостишия.

Свят с длани пълни с обич

и с нежност, много нежност.

Мой свят болящ от грапави тишини,

пропукани илюзии и въпроси.

Сърце драскано и съшивано с обич.

Мой свят от ласки и обичане болящ

и късчета зрялост с вкус на огън.

И стихове, много стихове -

усещания и тичащи думи боси.

Понякога една сълза не стига,

когато капчици шепнат с любов,

и с вяра, и с обичане. Моят свят...

 

©Ванко Николов(Starkmaster®vn)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??