6 sept 2014, 17:02  

Може би 

  Poesía
584 0 0

Може би мина достатъчно време
и може би не ме помниш вече,
и даже не мислиш за мене,
и си твърде далече.

Може би отдавна ме няма,
в сърцето и в твоите мисли
и нашето "винаги двама"
сега звучи като пълна измислица.

Може би любовта ти вече я няма,
а може би е заменена с омраза.
И си изхвърлил във яма
всичките спомени, а аз още ги пазя.

Може би съдбата така е решила,
или двамата с теб много грешихме.
Нека ти кажа, сега, на раздяла -
май ние така го решихме! 
Р.Братанова

© Рали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??