Какво видях във теб, се питам.
Защо се чувствам тъй сега?
Защо сърцето ми във ритъм
бие радост и тъга.
И думите си пак преплитам,
да ти разкажа – няма как.
В мислите си аз се скитам.
Защо ли съм такъв глупак.
Отегчавам те безкрайно, зная.
Молиш се да спре това.
Но разбираш ли, за мен си раят -
полусбъдната мечта.
Само ако можеше да зърнеш
дори за миг през моите очи.
Времето назад да върнеш...
Щеше ли, кажи ми ти?
© Май Аз Todos los derechos reservados