Може би
ще е най-добре
да те пусна
на воля
в полето...
Моя свят да ти подаря,
за да може
да ти е светло...
И отново
без страхове
да погледнеш нагоре,
където
има слънце
и много звезди,
и безброй неоткрити планети...
Свободен бъди,
моя любов...
рей се в пространството леко,
като птиците волен бъди
и красив
като комета,
прелетяла през моя живот,
част от друг свят,
неземно вълшебен...
Ще те помня...
Бъди много щастлив!!!
Аз отлитам...
Ако искаш,
последвай ме...
© Силвия Андреева Todos los derechos reservados
Такава е истинската любов!
Светла и свободна!