25.02.2011 г., 12:13 ч.

Може би... 

  Поезия
745 0 8

Може би

ще е най-добре

да те пусна

на воля

в полето...

 

Моя свят да ти подаря,

за да може

да ти е светло...

 

И отново

без страхове

да погледнеш нагоре,

където

има слънце

и много звезди,

и безброй неоткрити планети...

 

Свободен бъди,

моя любов...

рей се в пространството леко,

като птиците волен бъди

и красив

като комета,

прелетяла през моя живот,

част от друг свят,

неземно вълшебен...

 

Ще те помня...

 

Бъди много щастлив!!!

 

Аз отлитам...

 

Ако искаш,

последвай ме...

© Силвия Андреева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??