21 sept 2008, 13:46

Може би 

  Poesía » De amor
624 0 4

Потърсих очите ти -

скри ги зад маска.

Потърсих сърцето ти-

от студ ме смрази.

Защо се измъчвам -

се питам смутено.

Защо те желая -

ти тъй си студен.

Трепери във сърцето ми

скрита надежда,

че може би все пак

си влюбен във мен.

© Бояна Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??