Потърсих очите ти -
скри ги зад маска.
Потърсих сърцето ти-
от студ ме смрази.
Защо се измъчвам -
се питам смутено.
Защо те желая -
ти тъй си студен.
Трепери във сърцето ми
скрита надежда,
че може би все пак
си влюбен във мен.
© Бояна Драгиева All rights reserved.