21 abr 2011, 6:01

Може би 

  Poesía » De amor
1143 0 4

... "той я целуваше в определени часове.
То беше навик, също като предварително известен
десерт след еднообразието на вечерята." Гюстав Флобер ("Мадам Бовари")

          .............................

Моите устни по навик целуваш,
в очите ми  дори не поглеждаш,
може би друга любов ти бленуваш,
или всичко до навика свеждаш...

Може би заличило е времето, може би,
романтичните спомени от нощи интимни,
когато потъвахме в море от звезди
и страстите жарки  бяха взаимни...

Може би променена аз – остаряла,
не съм по вкуса ти изискан отдавна,
или защото от себе си всичко съм дала,
сега на празно пространство съм равна...

Може би животът ни, дълго съвместен,
всяка тръпка в теб е убил, може би,
но те е запазил достатъчно честен,
под леда да не палиш искри...

¤ۣۜ๘●•D. Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??