21.04.2011 г., 6:01 ч.

Може би 

  Поезия » Любовна
1163 0 4

... "той я целуваше в определени часове.
То беше навик, също като предварително известен
десерт след еднообразието на вечерята." Гюстав Флобер ("Мадам Бовари")

          .............................

Моите устни по навик целуваш,
в очите ми  дори не поглеждаш,
може би друга любов ти бленуваш,
или всичко до навика свеждаш...

Може би заличило е времето, може би,
романтичните спомени от нощи интимни,
когато потъвахме в море от звезди
и страстите жарки  бяха взаимни...

Може би променена аз – остаряла,
не съм по вкуса ти изискан отдавна,
или защото от себе си всичко съм дала,
сега на празно пространство съм равна...

Може би животът ни, дълго съвместен,
всяка тръпка в теб е убил, може би,
но те е запазил достатъчно честен,
под леда да не палиш искри...

¤ۣۜ๘●•D. Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??