5 ago 2012, 13:24

Може би 

  Poesía » De amor
683 0 6

Бавно ме целувай!

Обречи ме да съм твоя даже след смъртта!

Нарисувай ми портрет измислен,

наречи ме с чужди имена!


И като тайфун във мен разхвърляй

целия порядък от преди.

Всичко съм готова да загубя,

щом ръката твоята държи!



Може да си истинската обич,

може да си новата лъжа...

МОЖЕ БИ!! Във огнения обръч

скачам с риск до край да изгоря!


© Рая Саварева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??