Aug 5, 2012, 1:24 PM

Може би 

  Poetry » Love
680 0 6

Бавно ме целувай!

Обречи ме да съм твоя даже след смъртта!

Нарисувай ми портрет измислен,

наречи ме с чужди имена!


И като тайфун във мен разхвърляй

целия порядък от преди.

Всичко съм готова да загубя,

щом ръката твоята държи!



Може да си истинската обич,

може да си новата лъжа...

МОЖЕ БИ!! Във огнения обръч

скачам с риск до край да изгоря!


© Рая Саварева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??