29 sept 2010, 12:55

Може би друго ще направя... 

  Poesía » De amor
638 0 2


Ще помня погледа ти тъжен,
изпълнен със догадки.
Липсваш ми, бавно ще изричам,
притихнала във тъмината на нощта.
Ще бягам от реалността жестока
с мислите по твойта същност. 
Ще облека ризата ти - хладна
и ще се сгуша в завивките на топло...
Отново ще докосвам ръцете ти, наум – объркана и тъжна.
Ще бягам аз от теб, но твоя винаги ще си остана...
Нежността не ще намеря...
А може би, щом си тръгнеш, друго ще направя...

© Мариела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • С удоволствие ще го гледам...
  • Това, което прочетох ми звучи като тази невероятна мелодия.
    Гледай филма.
    http://vbox7.com/play:02d91521
Propuestas
: ??:??