12 abr 2011, 15:13

Може би е рано 

  Poesía » Otra
502 0 1

Денят започва.

На стълба съм,

в измачкана червена

рокля.

Изплъзваш се.

Не забелязвам.

Махам...

на залутал се

самотник.

Не забелязвам,

как -

бавно роклята ми

посивява,

как ме полазват

тръпчици студени.

Далече е денят

за нас.

Дано да оцелея

и тогава

с розовия

изгрев...

искам

да се слея.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Мерси Силвипостарах се!!!Може би не всеки би го разбрал има скрит смисъл:*!!!
Propuestas
: ??:??