16 sept 2008, 18:01

Може би любов 

  Poesía » De amor
869 0 17

 

 

 

Под жълтите прищевки на сезоните

оставих капка зряла тишина,

прелюдии за нежност, стоплени

от сънената болка на деня...

 

 

...Където ти си всичко зримо,

стаило в мен изплакана тъга,

където съживяваш непростимо

във дланите ми тиха любовта...

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??