Sep 16, 2008, 6:01 PM

Може би любов 

  Poetry » Love
871 0 17

 

 

 

Под жълтите прищевки на сезоните

оставих капка зряла тишина,

прелюдии за нежност, стоплени

от сънената болка на деня...

 

 

...Където ти си всичко зримо,

стаило в мен изплакана тъга,

където съживяваш непростимо

във дланите ми тиха любовта...

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??