14 may 2006, 11:45

Може би ме вземаш на шега.... 

  Poesía
731 0 6
Може би ме вземаш на шега,
може би за теб съм никоя?
Може би не знаеш, колко значиш ти за мен?!
Може би страхуваш, от чувствата да си пленен?
С толкова несигурност изпълваш ме, с безброй въпроси, със съмнение...
Понякога дори раняваш ме с безразличното си поведение!
А само капчица-единствена от нежността ти,
равнява се на цялата вселена!
Една усмивка топла и всяка моя мъка е изпепелена!
Обичам те! Не мога под непробиваем лед да се покрия!
Да, това е любовта и не мога със излишна суета да я убия!

© Усмивка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??