26 dic 2021, 14:07

Може би ще си струва 

  Poesía » De amor
514 1 7

Може би 

така 

е трябвало 

да стане,

може би 

след

време мир, 

обич и

справедливост 

ще настане...

 

Може би 

това е 

изпитание

на съдбата,

може би 

това

е част от 

играта...

 

Може би 

цялата тази

болка непоносима 

ще е просто 

част от пътя 

към развръзка 

щастлива...

 

Може би

някой ден,

ако ме 

обичаш,

ти ще се 

завърнеш, 

може би света

ми отново 

ще преобърнеш...

 

Може би 

някои неща 

ще осъзнаем, 

може би 

пак наново 

ще се се 

запознаем...

 

Може би 

накрая 

всичко това ще 

си струва,

за любовта ни,

за това, че

след тази 

раздяла пак

ще преживеем

същата история,

но всъщност друга...

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??