30 dic 2009, 17:17

Може да не те видя, но... 

  Poesía » De amor
472 0 2

Аз може повече да не те видя,
но любовта не ще отмине.
Топъл спомен ще ме гали,
 огънят ще стопи носталгията по онези дни.
Аз може повече да не те видя,
но ще остане красотата,
светлината на онези дни в моите очи.
Аз може повече да не те видя,
но ще остане кадифена нощта,
озарена от спомена за любовта,
за твоята любов...

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??