30.12.2009 г., 17:17 ч.

Може да не те видя, но... 

  Поезия » Любовна
471 0 2

Аз може повече да не те видя,
но любовта не ще отмине.
Топъл спомен ще ме гали,
 огънят ще стопи носталгията по онези дни.
Аз може повече да не те видя,
но ще остане красотата,
светлината на онези дни в моите очи.
Аз може повече да не те видя,
но ще остане кадифена нощта,
озарена от спомена за любовта,
за твоята любов...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??