18 ene 2008, 20:22

Можеш ли? 

  Poesía » De amor
1000 0 3

Можеш ли да отвориш очи?

Можеш ли да погледнеш от горе?

Можеш ли да останеш така?

 

 

Може и да можеш.

Може и да го сториш.

Може и да затвориш очи...

 

 

Ще искаш ли да погледнеш в мене?

Ще искаш ли да ме погледнеш от горе?

Ще искаш ли да останеш до мен?

 

 

Може и да поискаш.

Може и да го сториш.

Може и да избягаш, да избягаш далеч...

 

 

Мога ли да отворя очи, в които да няма сьлзи?

Мога ли да се свия дo тебе, а ти грьб да не обрьщаш?

Мога ли да запея на воля, а в гласа ми гльч да няма?

Мога ли???

 

 

09.01.2003г.София.

 

 

Мога!

Мога и да го сторя.

Мога и да се боря.

Мога и да избягам.

Мога и да остана...

 

 

Мога да бьда всичко, което не можех,

но още не мога да бьда с ТЕБ!!!

 

18.01.2008г. София.

© Ирина Чолакова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не мисля,че сьм казала,че текстовете ми се пеят,не бих могла да го кажа,защото не е така.Няма как да го провериме защото коментарите ми се трият понякога.
  • Със сигурност можеш и да пишеш стихове!
  • Браво!страхотно!Поздрави и успех!
Propuestas
: ??:??