Можеш ли да отвориш очи?
Можеш ли да погледнеш от горе?
Можеш ли да останеш така?
Може и да можеш.
Може и да го сториш.
Може и да затвориш очи...
Ще искаш ли да погледнеш в мене?
Ще искаш ли да ме погледнеш от горе?
Ще искаш ли да останеш до мен?
Може и да поискаш.
Може и да го сториш.
Може и да избягаш, да избягаш далеч...
Мога ли да отворя очи, в които да няма сьлзи?
Мога ли да се свия дo тебе, а ти грьб да не обрьщаш?
Мога ли да запея на воля, а в гласа ми гльч да няма?
Мога ли???
09.01.2003г.София.
Мога!
Мога и да го сторя.
Мога и да се боря.
Мога и да избягам.
Мога и да остана...
Мога да бьда всичко, което не можех,
но още не мога да бьда с ТЕБ!!!
18.01.2008г. София.
© Ирина Чолакова All rights reserved.