23 sept 2014, 17:58

Можеш ли 

  Poesía
596 0 0


Можеш ли, да ме погледнеш с онзи жар в очите,
преобърнал на двама ни дните...
можеш ли, да целуваш устните ми загрубели,
за любов зажаднели...

Можеш ли, да докосваш ми лицето
и да слушаш как бие ми сърцето...
можеш ли, да ме прегърнеш със сила мъжка,
да устоим на тази задръжка...

Можеш ли, отново, всичко да ми върнеш,
в безценен миг да го превърнеш...
можеш ли, кажи ми,
че от любов, скъпи, боли ли, боли ли...

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??