16 may 2019, 6:44

Можеш ли да ме обичаш... 

  Poesía » De amor, Verso libre
690 0 0

Можеш ли да ме обичаш 
такава  каквато съм?
Можеш ли да ме обичаш
и тъжна, и весела дори?
Да носиш част от моята болка,
да се нагърбиш с тежкия кръст.
Можеш ли да ме обичаш 
обляна със сълзи, 
с всичките ми бури,

по широкия път до мен да вървиш,

да не ме пускаш дори за един миг?
Нагърбиш ли се днес помни
ще го носиш цял живот...

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??