20 abr 2011, 23:58

Можеше 

  Poesía » Otra
392 0 0

Ти можеше

да имаш всичко,

но сляп

бе за любовта.

Да имаш мен

не пожела

и ето,

че скиташ

сам

от другата

страна.

И молиш

Бог.

И мене

търсиш.

Но  сам

избра

измамна

Суета.

Дълбоко

във сърцето си

си мъртъв.

Ще просиш

и за малко

топлина.

© Jivka Koleva Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??