Ти можеше
да имаш всичко,
но сляп
бе за любовта.
Да имаш мен
не пожела
и ето,
че скиташ
сам
от другата
страна.
И молиш
Бог.
И мене
търсиш.
Но сам
избра
измамна
Суета.
Дълбоко
във сърцето си
си мъртъв.
Ще просиш
и за малко
топлина.
© Jivka Koleva Все права защищены