О, Господи, съпруг ми дай!
Да бъде верен ми докрай.
Да бъде силен, умен, мил
и алкохол да не е пил.
Па да не пуши, да не гледа
жената красна на съседа.
Да бъде вечно здрав и млад
и гледа с мене ,,Листопад".
Когато харча, да не мрънка
и ,,Мерцедес" да има вънка.
Парите всичките да дава
с мене да се забавлява.
Дори когато дърта стана,
редовно да ми хвали стана
и даже да му е до гуша
за всичко само мен да слуша!
© Георги Янков Todos los derechos reservados