МОЛБА
В душата имаш ли душа,
която може да прощава?
И ако аз съм ти олтар,
моля те, пред него не заставай!
Че грешница, наместо дар
да ти даря, ще те направя.
Не влизай, моля те, във моя храм,
ако искаш свята да останеш!
Просто никога не трябва
да сме само двамата,
защото времето ще стане...
безвъзвратно кратко...
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados
да сме само двамата,
защото времето ще стане...
безвъзвратно кратко..."
Колко много истини...