29 ene 2008, 17:14

Молба 

  Poesía
527 0 2
Не идвай, нощ-самотнице,
закичена със сребърна пендара.

Подари ми миг, потайнице,
поспри се да те изпреваря.
По светло трябва да открия
на миналото сладката магия.

Не идвай нощ,
сърцето ми ще свети -
на спомените
             въглените
                      викат!

© Гергина Давидова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??