14 oct 2009, 22:25

Молба 

  Poesía » De amor
705 0 3
Помолих вятъра да разроши косите ти,
вместо моите ръце.
Помолих слънцето да погледне в очите ти,
вместо моите очи.
Помолих луната да освети пътя ти
заедно с моите мисли.
Помолих дъжда да измие лицето ти,
вместо моите самотни сълзи.
Помолих птицата да те погали с криле,
вместо моите милувки.
Помолих реката да утоли жаждата ти,
вместо моите целувки.
Приеми  ласките на листопада,
нека те ти покажат моята любов.
Дано усетиш, че това съм аз,
че те мисля и те искам.
Ще помоля Бог да прости греховете ни,
да осветли пътя и сбъдне мечтите ни.

© Мая Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??