20 abr 2011, 22:18

Молба преди Великден 

  Poesía » Otra
950 0 11

 

Толкова хора плачат в нощта

и Ти плачеш със тях.

Толкова хора страдат в света

и Ти страдаш чрез тях.

Толкова хора безутешно скърбят

и Ти тъгуваш с тяхната скръб.

Малцина в света се усмихват с любов

и Ти се усмихваш във тях.

Малцина в света се радват с любов

и Ти ликуваш във тях.

Господи,

нека тъгата ни

 се превърне в покой,

нека сълзите ни

трансформират се в радост,

нека скръбта ни

стопи се във Твоята Любов!

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??