Толкова хора плачат в нощта
и Ти плачеш със тях.
Толкова хора страдат в света
и Ти страдаш чрез тях.
Толкова хора безутешно скърбят
и Ти тъгуваш с тяхната скръб.
Малцина в света се усмихват с любов
и Ти се усмихваш във тях.
Малцина в света се радват с любов
и Ти ликуваш във тях.
Господи,
нека тъгата ни
се превърне в покой,
нека сълзите ни
трансформират се в радост,
нека скръбта ни
стопи се във Твоята Любов!
© Татяна Борисова All rights reserved.