Чакаш ли ме
сега,
там, до дънера?
Във трева
тротоарчето
е потънало.
Със божите ти
кравички
ще поседнем ли?
Нека те ми разкажат
повечерно
колко вярно е –
злото, и хубаво
траят само миг от света.
Като влюбване.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados