25 dic 2017, 11:15

Молбата на думите 

  Poesía
408 3 3

Кажете им кога да спрат! -
Не искат да Ви отегчават!
Веднага ще Ви разберат,
защото много се смущават.

 

Общува им се в този сайт,
защото бъдно име носи.
Но в повече ли са, „all right“ -
ще се оттеглят без въпроси.

 

И... Много Ви благодарят
заради Вашите „остèни“!
Чрез тях успяват да сверят -
морето – è ли – до колèне!…

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??