17 sept 2021, 22:16

Моли се с вяра без съмнение 

  Poesía » Otra
210 0 0
 

Може би се страхуваш, сърцето ти тъжи, 
но нямаш ли вяра в Бог, ми кажи?
Може би си отчаян и скришом ридаеш,
но искам да ти кажа нещо, което трябва да знаеш!

Не се подавай на безнадежността, това е атака... 
от Сатана и той денем и нощем, това чака!
Да се откажеш от вярата си и да се предадеш, 
да се откажеш от Бог и на лъжата му да се подадеш. 

Да се подадеш по на дявола лъжата, 
защото това чака, да ти вземе душата. 
Да си изгубиш вярата, която имаш в Бога
и да си кажеш... не мога вече, не мога! 

И по всякакъв начин ще те атакува, 
дори ще ти внуши, че Бог не те чува. 
Но това е само едно негово изкушение, 
но ти се дръж и вярвай без съмнение! 

Дори може да те излъже, че е наказание, 
твоята трудност, твоето отчаяние... 
А Бог понякога ни дава изпитание, 
за да го потърсим от сърце и с желание. 

Аз ти казвам... Недей, не се предавай
колкото и да ти е трудно, напред продължавай!
Моли се с вяра и имай търпение, 
напред продължавай и без съмнение... 

Накрая всичко ще се оправи, 
Бог е с теб, няма никога да те остави. 
Остави проблемите в негови ръце
и се помоли с вяра от сърце!

Това ти казвам за насърчение, 
моли се с вяра, без съмнение. 
Бог е с тебе и да го потърсиш чака
и с него ще пребориш, всяка атака. 

ВИКТОРИЯ ЙОЛОВА

© Виктория Йолова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??