19 dic 2008, 10:01

Молитва 

  Poesía
464 0 2

Господи, дай ми сили и криле
да продължа с истинско сърце.
Да се радвам на малките неща,
да оценявам "белите" слова.

 

Нека щастие да има за всички нас,
чуй молбата ми гореща в този час.
За мечтите аз живея,
радост и доброта копнея.

 

Живота в Рай да се превърне,
болка и тъга - никой да не зърне.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??