9 sept 2007, 18:43

Молитва 

  Poesía
918 0 14
Господи,
пази враговете ми,
когато се радват на моето страдание.

Толкова обичам да доставям радост.

Господи,
пази приятелите ми,
когато страдат от моето щастие.

Толкова мразя да причинявам болка.

Господи,
опази ме от ожесточение,
когато усетя, че приятелите ми
се превръщат във врагове.

Господи,
опази ме от самодоволство,
когато узная, че враговете ми
се превръщат в приятели.

© Валентина Шейтанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??