14 ene 2009, 20:15

Молитва 

  Poesía
477 0 1

                 МОЛИТВА

Раздай, Господи, на всеки по нещо!

Дори за мен да не остане нищо.

Все така вярвам в тебе горещо!

И греховете си сам ще разнищя.

Очите ми бягат по тъмния храм.

Мълчаливо свещи трептят и изгарят.

С греховете отново съм сам.

… Защо ли сълзи в очите ми парят?

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не Ви вземам за богохулник,а за приятел, който си дава мнението което е много цено за мен.
Propuestas
: ??:??