14 янв. 2009 г., 20:15

Молитва 

  Поэзия
483 0 1

                 МОЛИТВА

Раздай, Господи, на всеки по нещо!

Дори за мен да не остане нищо.

Все така вярвам в тебе горещо!

И греховете си сам ще разнищя.

Очите ми бягат по тъмния храм.

Мълчаливо свещи трептят и изгарят.

С греховете отново съм сам.

… Защо ли сълзи в очите ми парят?

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не Ви вземам за богохулник,а за приятел, който си дава мнението което е много цено за мен.
Предложения
: ??:??