18 ene 2009, 15:32

Молитва 

  Poesía
670 0 1

 

                               Господи, дай ми шанс в живота,

                               покажи ми вярната посока

                               да не страдам, да не прося капчица любов,

                               да бъде мирен и спокоен тоз живот.

 

                                Да няма болка и раздяла,

                                да я няма мъката по обич стара.

                                Дай ми вяра и надежда

                                да изхвърля старата одежда.

                                Да забравя болка и страдание, страх и отчаяние.

 

© Весела Веселинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??