Господи, дай ми шанс в живота,
покажи ми вярната посока
да не страдам, да не прося капчица любов,
да бъде мирен и спокоен тоз живот.
Да няма болка и раздяла,
да я няма мъката по обич стара.
Дай ми вяра и надежда
да изхвърля старата одежда.
Да забравя болка и страдание, страх и отчаяние.
© Весела Веселинова All rights reserved.