22 dic 2011, 11:21

Молитва 

  Poesía
725 1 0

Господи, прости ми,

задето в теб не вярвам,

Господи, помогни ми,

никога да не забрявям,

кървавите сълзи,

изтощените лица,

коридорите тъмни,

прокълната съдба.

Господи, не искам светлина,

не искам лъч дори,

искам да се изправя на крака,

да избърша своите сълзи,

да продължа,

с гордо вдигната глава,

да извикам на глас:

Да, Господи, АЗ УСПЯХ!

 

© Лапето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??